• Home
  • Deelnemerservaring Embodyment

Deelnemerservaring Embodyment

Om voorbij mijn doorgaans rationeel gestuurde wijze van handelen te komen was ik op zoek naar een passend programma. Ik had sterk de behoefte mijn gevoelswereld meer toe te laten in mijn zakelijke leefwereld. Michiel en Ivo zijn voor mij de ideale sparringpartners gebleken voor de vraagstukken die ik graag wilde verdiepen. Toen zij mij kennis lieten nemen van het Embodymentprogramma was mijn interesse direct gewekt.

Het programma heb ik ervaren als zinvol, concreet en intensief. De ervaringen tijdens de verschillende bijeenkomsten maar ook de reflecties en inzichten van het begeleidingsteam (Michiel, Ivo, Sydney Leijenhorst en Floris Lemmen) en de mededeelnemers waren soms confronterend maar ook erg leerzaam.

De integrale opzet van lichaamsgerichte groepsbijeenkomsten, groepscoaching, individuele coaching en shiatsu-behandelingen hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke bewustwording. Mijn zelfbeeld is verrijkt en mijn zelfvertrouwen is toegenomen. Ik ben meer in contact met mijn omgeving (zowel zakelijk als privé) en beter afgestemd. Het programma heeft mij laten ervaren wat de balans is tussen denken, voelen en doen. Het heeft ertoe bijgedragen dat ik zakelijk en privé ingrijpende keuzes hebben kunnen maken die mij gelukkiger maken. 

Ik was keer op keer positief verbaasd over de kennis die ik over mezelf opdeed en over hetgeen me dreef in de keuzes die ik maakte. Ik was ook erg verrast dat door ‘andere’ keuzes te maken die beter bij mij passen, zich een scala aan kansen aan mij voordeed. Mijn initiële motivatie en wat ik zocht in het Embodymentprogramma zijn door het jaar heen gewijzigd. Dit verdiepingsproces is zeer waardevol voor mij geweest. 

Tom Groeliker

Procesregisseur Veiligheidshuis (Gelderland Zuid)

Deelnemer Embodyment 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *