MasterMind
e-book

Je bent leidinggevende, professional of ondernemer en je wil groeien. Persoonlijk en professioneel. Wat daarvoor nodig is? Uiteraard je persoonlijke bewustwording. Maar dat is nu juist het moeilijkste. Wat je daarin kan helpen is het contact in een kleine groep mensen. De feedback van deze mensen biedt je een betrouwbare spiegel. Zonder eigenbelang en dus oprecht. Het MasterMind e-book biedt je inspiratie en handvatten die jij kunt toepassen in de praktijk.

Persoonlijk leiderschap

Hoe sta je in de wereld? Hoe maak je contact met jezelf en de mensen om je heen? Elke dag heb je de keuze vanuit welke innerlijke gemoedstoestand je de wereld tegemoet treedt. Hoe je jezelf laat zien. Het is een hele kunst om ervoor te zorgen dat je op een gezonde manier verantwoordelijkheid blijft nemen voor jouw aandeel in het (werkende) leven. Elke keer weer opnieuw.

Wat levert dit e-book jou op?

Dit e-book biedt inspiratie en reflectie in de ontwikkeling van jouw persoonlijk leiderschap. Het stimuleert je om zelf na te gaan op welke manier jij de beschreven thema’s inhoud en vorm geeft in de praktijk. En waar de nodige aandachtspunten liggen.

Download


    Leer ons kennen

    Michiel Westra

    Oprichter en eigenaar Michiel+Ivo

    Ivo van Dinteren

    Oprichter en eigenaar Michiel+Ivo