EY

Doel: het voor de professionals van EY uitvoeren van een reeks workshops met als titel: “Presence@Work”.  Deze workshop is speciaal ontwikkeld ter aanvulling op het bestaande duurzame inzetbaarheidsprogramma: Fit4theJob.


Resultaat: meer zicht op de vraag: ‘hoe ontstaat duurzame inzetbaarheid en hoe kan je daar zelf invloed op uitoefenen?’ En praktische handvatten waarmee de deelnemers de ervaringen en inzichten uit de workshop direct in de praktijk konden toepassen.

Anneke Peters / Ernst & Young
Specialist marketing-communicatie, vitaliteitsmanagement, employer branding, duurzame inzetbaarheid, leefstijladviseur

“Ernst & Young heeft Michiel+Ivo ingezet voor een aantal workshops in het EY Fit4theJob programma. In dit vitaliteitsprogramma hebben Michiel+Ivo een concept voor een training gemaakt en uitgevoerd. Deze training is enthousiast ontvangen door de deelnemers. Michiel+Ivo weten als trainers hun publiek te boeien door hun enthousiasme en vooral door zichzelf te zijn. Met hun passie en bevlogenheid weten ze onderwerpen op de kaart te zetten die voor veel mensen vaak als ‘zwevend’ worden ervaren. Het is knap hoe deze jonge ondernemers op praktische wijze het bewustzijn van onze medewerkers hebben verhoogd.”