Het programma

De MasterMind is een uniek jaarprogramma bedoeld voor leiders, professionals en ondernemers die een externe inspirerende leeromgeving zoeken, en met een selecte groep gelijkgestemden wezenlijke groeistappen willen maken in hun persoonlijk leiderschap.

Het programma bestaat uit maandelijkse kortdurende maar intensieve groepsbijeenkomsten (#6) afgewisseld met inspirerende themadagen met externe gastsprekers en ervaringsdeskundigen (#4), tussentijdse intervisiebijeenkomsten (#3) en individuele coachingsgesprekken met gepersonaliseerd huiswerk (#3).

Relationeel leren

Groeien en ontwikkelen doen we altijd samen, nooit alleen. In de relaties met anderen kunnen nieuwe wegen worden ontdekt en ontwikkelstappen worden gezet. Door te leren van elkaars kwaliteiten en verschillen ontwikkel je een nieuwe kijk op zaken. Het delen van ervaringen en reflecteren heeft een sterke impact op het collectieve leerproces. Door te experimenteren met ander gedrag en een andere zienswijze groei jij in jouw persoonlijk leiderschap. Dát is de kracht van MasterMind.

Opbrengsten:

  • Je leert beter naar jezelf kijken waardoor je bewuster denkt, waarneemt en communiceert;
  • Wie ben ik, wat doe ik, wat zijn de voor- en nadelen van mijn gedrag en welk effect heeft dat op mijn werk en leven?;
  • Eigen persoonlijke overtuigingen kritisch te onderzoeken om blinde vlekken te verkleinen en nieuwe inzichten te creëren;
  • Je toont meer (persoonlijk) leiderschap en hebt een groter vermogen hier zelfstandig aan te werken.

Effectief leren in kleine groepen

Om de groei en ontwikkeling van deelnemers zo optimaal mogelijk te laten verlopen, werken wij met kleine exclusieve leergroepen. Zo is er volop aandacht voor iedereen en maken wij aansluiting bij de dagelijkse (werk)praktijk. Hierdoor wordt de kans vergroot om het geleerde vrijwel meteen te kunnen toepassen. Ook vindt zo een optimale uitwisseling plaats van kennis, ervaring en vaardigheden.

Unieke leeromgeving

Alle programmaonderdelen vinden plaats in de inspiratievolle, middeleeuwse Kronenburgertoren (ook wel de Kruittoren genoemd) in Nijmegen. Deze exclusieve leeromgeving draagt bij aan de thematieken van het programma.

Praktische informatie

Investering
Voor deelname in 2020 bedraagt de investering €3.500 per deelnemer (excl. btw). Voor particulieren is een gespreide betaling mogelijk.

Data

Het programma start tweemaal per jaar (in februari en oktober). Het overzicht van de data voor de MasterMind okt. 2020 kan je hier downloaden. 

Gratis proeverijen
Op dit moment staan er geen nieuwe proeverijen meer gepland. Ben je geinteresseerd of overweeg je om deel te nemen aan de MasterMind, neem dan hier contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer weten?
Klik hier om ons MasterMind e-book te downloaden. Of lees hier een deelnemerservaring van het afgelopen jaar.