De MM is een uniek jaarprogramma bedoeld voor leiders, professionals en ondernemers die een unieke inspirerende leeromgeving zoeken, en met een selecte groep gelijkgestemden wezenlijke groeistappen willen maken in hun persoonlijk leiderschap. Het programma start in februari 2020, en vindt plaats bij ons in de inspiratievolle, middeleeuwse Kruittoren (ook wel Kronenburgertoren genoemd) in Nijmegen.

Relationeel leren

Groeien en ontwikkelen doen we altijd samen, nooit alleen. In de relaties met anderen kunnen nieuwe wegen worden ontdekt en ontwikkelstappen worden gezet. Door te leren van elkaars kwaliteiten en verschillen ontwikkel je een nieuwe kijk op zaken. Door te experimenteren met ander gedrag en een andere zienswijze groei jij in jouw persoonlijk leiderschap. Dát is de kracht van MasterMind.

Het programma

In het programma worden maandelijkse kortdurende maar intensieve groepsbijeenkomsten (#10) afgewisseld met inspirerende themabijeenkomsten (#4) van diverse gastsprekers en individuele begeleidingsgesprekken (#4).

Wat je leert:

  • Je leert beter naar jezelf kijken waardoor je bewuster denkt, waarneemt en communiceert;
  • Wie ben ik, wat doe ik, wat zijn de voor- en nadelen van mijn gedrag en welk effect heeft dat op mijn werk en leven?;
  • Eigen persoonlijke overtuigingen kritisch te onderzoeken om blinde vlekken te verkleinen en nieuwe inzichten te creëren;
  • Al het voorgaande vindt plaats vanuit een groepsdynamiek. Het delen van ervaringen en reflecteren heeft een sterke impact op het persoonlijke leerproces.

Data
De groepsactiviteiten vinden altijd op de vrijdagmiddag (13:30 inloop, 14:00 start en om 16:00 einde). Het overzicht van de data voor de MasterMind 2020 kan je hier downloaden. 

Investering
De investering voor dit programma bedraagt €3.000 per deelnemer. Voor particulieren is dit inclusief en voor zakelijke deelnemers is dit exclusief 21% BTW. In overleg is voor particulieren een gespreide betaling mogelijk.

Gratis proeverijen
Op dit moment staan er geen nieuwe proeverijen ingepland. Indien je geïnteresseerd bent in de MasterMind, neem dan hier contact met ons op.

Meer weten?
Klik hier om ons MasterMind e-book te downloaden. Of lees hier een deelnemerservaring van het afgelopen jaar.