Het programma

De MasterMind is een uniek programma bedoeld voor leiders, professionals en ondernemers die in een kleine exclusieve leergroep wezenlijke groeistappen willen maken in hun persoonlijk leiderschap.

Het programma bestaat uit ‘reguliere’ groepsdynamische bijeenkomsten afgewisseld met inspirerende themadagen met externe gastsprekers/ ervaringsdeskundigen, tussentijdse intervisiebijeenkomsten en individuele coachingsgesprekken met gepersonaliseerd huiswerk.

Relationeel leren

Groeien en ontwikkelen doen we altijd samen, nooit alleen. In de relaties met anderen kunnen nieuwe wegen worden ontdekt en ontwikkelstappen worden gezet. Door te leren van elkaars kwaliteiten en verschillen ontwikkel je een nieuwe kijk op zaken. Door te experimenteren met ander gedrag en een andere zienswijze groei jij in jouw persoonlijk leiderschap. Dát is de kracht van MasterMind.

Opbrengsten:

  • Je leert beter naar jezelf kijken waardoor je bewuster denkt, waarneemt en communiceert;
  • Wie ben ik, wat doe ik, wat zijn de voor- en nadelen van mijn gedrag en welk effect heeft dat op mijn werk en leven?;
  • Eigen persoonlijke overtuigingen kritisch te onderzoeken om blinde vlekken te verkleinen en nieuwe inzichten te creëren;
  • Je toont meer (persoonlijk) leiderschap en hebt een groter vermogen hier zelfstandig aan te werken

Unieke, inspirerende leeromgeving

Alle programmaonderdelen vinden plaats in de inspiratievolle Kronenburgertoren (ook wel de Kruittoren genoemd) in Nijmegen. Deze 30 meter hoge middeleeuwse toren ligt in het Kronenburgerpark en biedt een unieke, inspirerende leeromgeving die rechtdoet aan de geboden thematiek van het programma.

Gastsprekers

Sonja Bouwkamp

Autonomie & Hechting: een verkenning van deze twee tegenpolen en de invloed hiervan op het ontwikkelen van gezonde (werk)relaties.

Peter van Biemen

Het levensscript en de invloed op hoe we omgaan met onszelf, anderen en de wereld om ons heen.

 

Sydney Leijenhorst

Embodyment: het ontdekken en benutten van de wijsheid van het lichaam, en het belang daarvan voor meer contact met jezelf en anderen.

Johan Bouwmeester

De reis van de held als metafoor om de fasen in je eigen persoonlijke ontwikkeling (beter) te leren herkennen en te benutten.

Praktische informatie

Investering
Voor deelname in 2021 bedraagt de investering €3.500 per deelnemer (excl. btw). Voor particulieren is een gespreide betaling mogelijk.

Data
Het programma start tweemaal per jaar (in februari en oktober). Het overzicht van de data voor de MasterMind okt. 2021 kan je hier downloaden. 

Kennismakingsgesprek
Ben je geinteresseerd of overweeg je om deel te nemen aan de MasterMind, neem dan hier contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer weten?
Klik hier om ons MasterMind e-book te downloaden. Of lees hier een deelnemerservaring van het afgelopen jaar.


DIRECT AANMELDEN

Wij kijken uit naar je deelname aan het MasterMindprogramma. Jezelf direct aanmelden kan hier:


Inspiratievideo MasterMind