Evenement: proeverij Embodyment

Keuzedata

 • woensdagochtend 9 september
 • woensdagmiddag 9 september
 • vrijdagochtend 18 september

Locatie:  Trainingscentrum KenKon
Adres:  Nieuwe Kanaal 11, Wageningen
Kostengratis

Ben jij ondernemer, manager of professional en werk jij aan je persoonlijk leiderschapsontwikkeling? Waarschijnlijk wel, zoals zovelen. Maar nog waarschijnlijker is dat je nog niet hebt nagedacht over welke rol jouw lichaam hierin kan betekenen. Sterker nog, een gezond en vitaal lichaam zorgt voor een beter contact en dus een betere samenwerking met anderen. Benieuwd naar hoe dit werkt? Neem de proef op de som bij de Proeverij Embodyment.

Persoonlijk leiderschap belichamen

Persoonlijk leiderschap. In onze filosofie wordt dit bepaald door hoe jij in het leven staat en jouw unieke kijk op deze wereld. Dit is zichtbaar aan de buitenkant, je gedrag en de manier waarop jij je eigen leven vormgeeft. Maar het ontstaat van binnenuit, in je innerlijke wereld. In het Embodyment programma vergroot je jouw lichaamsbewustzijn. Je leert om je houding, ademhaling en energie te beïnvloeden vanuit een verbeterd contact tussen lichaam en geest. Van binnen ben je meer in balans. Dit wordt zichtbaar voor anderen in je ‘presence’; jouw aanwezigheid en hoe je jezelf aan anderen toont. Mensen kijken nu op een andere manier naar je en er ontstaat als vanzelfsprekend een ander soort contact. Je innerlijke en uiterlijke wereld sluiten beter op elkaar aan.

De staat van bewustzijn bepaalt de manier waarop je de werkelijkheid waarneemt. Door eerst te zijn en dan pas te doen, leer je van binnenuit te ‘begrijpen’ waar het om gaat.

De proef op de som

Maak kennis met dit programma tijdens één van onze gratis evenementen op 9 en 18 september bij KenKon Wageningen. We informeren je over de verschillende manieren – de vier leerlijnen – waarbinnen we werken. En we bieden je een aantal oefeningen die je een idee geven van wat je kunt verwachten in het programma.

Direct toepasbare kennis en oefeningen

Je verlaat het evenement dus met de nodige informatie en kennis over de inhoud van het programma, maar je hebt het vooral ook zelf ervaren. Zo kun jij in de praktijk direct (verder) aan de slag met jouw persoonlijk leiderschap.

Is het wat voor mij?

Dit evenement is zeker wat voor jou als je:

Aan de slag wil met je persoonlijk leiderschap;

nog niet hebt nagedacht over de rol van je lichaam in dat proces;

gelooft dat dit uiteindelijk leidt tot meer balans in je werkende leven, en minder stress;

nieuwsgierig bent naar wat dit programma voor jou of jouw relaties kan betekenen.

Informatie
over de Proeverij

Meld je aan voor de Proeverij op 9 of 18 september via het formulier aan de rechterzijde. We behouden onszelf het recht voor om de Proeverij niet door te laten gaan wanneer er minder dan 5 aanmeldingen zijn.

Aanmeldformulier

  Leer ons kennen

  Sydney Leijenhorst

  eigenaar en oprichter van Integral Life & Training Centre KenKon

  Michiel Westra

  Oprichter en eigenaar Michiel+Ivo

  Ivo van Dinteren

  Oprichter en eigenaar Michiel+Ivo