Evenement: proeverij MasterMind

Data:       22 januari 2020
Duur:      15.00 - 16.30
Locatie:   Kruittoren
Adres:     Parkweg 99, Nijmegen
Kosten:   gratis

Wil jij als leidinggevende, ondernemer of professional groeien in persoonlijk leiderschap? Neem de proef op de som en bezoek één van onze MasterMind Proeverijen.

Persoonlijk leiderschap vanuit de relatie met anderen

Groeien en ontwikkelen doen we altijd samen, nooit alleen. In de relaties met anderen kunnen nieuwe wegen worden ontdekt en ontwikkelstappen worden gezet. Door te leren van elkaars kwaliteiten en verschillen ontwikkel je een nieuwe kijk op zaken. Door te experimenteren met ander gedrag en een andere zienswijze groei je in jouw persoonlijk leiderschap. Dát is de kracht van MasterMind.

Groeien doe je samen.

De proef op de som

Maak kennis met dit programma tijdens ons gratis evenement op 22 januari. We informeren je over het programma en we bieden je een aantal ervaringen om ‘de smaak’ van de MasterMind te kunnen proeven.

Toepasbare kennis en inspiratie

Je verlaat het evenement dus met de nodige informatie en kennis over de inhoud van het programma. Daarnaast krijg je een handjevol inspiratie mee. Zo kun jij in de praktijk direct aan de slag met jouw persoonlijk leiderschap.

Is het wat voor mij?

Dit evenement is zeker wat voor jou als je:

Leidinggevende, ondernemer of professional bent;

aan de slag wilt met je persoonlijk leiderschap;

gelooft in de kracht van onderlinge relaties;

nieuwsgierig bent naar wat dit programma voor jou of jouw relaties kan betekenen.

Informatie
over de Proeverij

Meld je aan voor de Proeverij op 22 januari via het formulier aan de rechterzijde. We behouden onszelf het recht voor om de Proeverij niet door te laten gaan wanneer er minder dan 5 aanmeldingen zijn.

Meld je aan
voor 22 januari


Leer ons kennen

Michiel Westra

Oprichter en eigenaar Michiel+Ivo

Ivo van Dinteren

Oprichter en eigenaar Michiel+Ivo