Woningnet

Teamcoaching

Doel: het leren herkennen en benutten van het potentieel van de OR en het vormen van een volwaardige gesprekspartner voor management en directie in een veranderende organisatie.

Resultaat: een sterk verbeterde onderlinge samenwerking tussen de OR leden en een collectief ervaren identiteitsgevoel met een nieuw niveau van effectiviteit.


Ernest Kuiper
Regiomanager Woningnet
“Michiel en Ivo zijn zeer prettig in de omgang. Zij nemen de tijd om te luisteren en zijn niet bang om te spiegelen. In de samenwerking zijn Michiel en Ivo zowel complementair met, als tegengesteld aan elkaar. In trainingen uit zich dit in mooie onderlinge discussies en de regelmaat waarmee zij elkaar aanvullen. Oefeningen die doorgaans buiten je comfortzone liggen, voelen door hun werkwijze natuurlijk en vertrouwd. Praktijkvoorbeelden in de trainingen zijn actueel, vernieuwend en zo veel mogelijk binnen de context van de opdrachtgever. Daarbij is er natuurlijk ook de nodige ruimte voor humor.”


Het uiteindelijke resultaat van ons ontwikkeltraject met Michiel+Ivo is nog meer zelfkennis, alsmede inzicht in de kwaliteiten en valkuilen van de verschillende teamleden. De onderlinge samenwerking binnen de OR is in een relatief korte tijd verbeterd dankzij Michiel en Ivo. Hierdoor benutten wij onze tijd nog effectiever, pakken wij allen onze rol binnen het team en spreken wij elkaar aan wanneer nodig.


Het credo van Michiel+Ivo is “Eerst zijn, dan doen”. Ik had het niet beter kunnen samenvatten.”